Tomi Dijkema - dierengedrag - gedragsdeskundige voor honden en andere huisdieren

Werkwijze

Na een (telefonisch) intakegesprek maken we een afspraak voor een consult en stuur ik u een vragenlijst. Deze vult u thuis op de computer in en stuurt u me voor aanvang van het consult ingevuld terug, of u heeft het geprint klaarliggen bij aanvang van het consult.

Het consult neemt ongeveer twee uur in beslag en bestaat uit een vraaggesprek en een test, gevolgd door mijn diagnose en advies. 
Een consult laat ik graag, op een later tijdstip, volgen door één of meerdere privélessen, waarbij ik u laat zien wat de bedoeling van de therapie is, en u begeleid bij het uitvoeren daarvan.

Van mijn bevindingen kunt u na het consult een helder verslag met oefeningen ontvangen. Dat kan ik desgewenst ook naar uw dierenarts en/of hondenschool sturen.

Voor een sneller resultaat ga ik dus graag samen met u aan de slag.
Als gediplomeerd trainer kan ik u daar goed bij helpen. Er zijn diverse combinaties van consult en privéles of trainingsbegeleiding mogelijk.

Prijzen

Consult: € 97,50
Verslag: € 37,50
Privétraining: € 47,50/halfuur

De prijzen zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. 

Gedragstherapie wordt door de meeste huisdierverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk naar de voorwaarden.

Inloopspreekuur

Sinds september 2015 houd ik een gratis spreekuur in Dierenziekenhuis Amsterdam in de Leuvenstraat. U kunt daar elke tweede maandag van de maand van 9:30 tot 12:00 terecht met al uw vragen.

Adres: Leuvenstraat 12, Amsterdam
Tel: 020 4081408


Samen komen we er zeker uit!

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint